Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Milan a Jitka Blažejovi 25. 5. 2018
Byli jsme spokojeni s profesionálním přístupem, respektováním našich požadavků a také způsobem prezentace. Jitka a Milan Blažejovi
Jana Vostrčilová 18. 5. 2018
S profesionálním a příjemným přístupem paní bakalářky Romportlové jsem velice spokojena, již několikrát mi pomohla najít bezproblémová nájemce a nastavit optimálně podmínky nájemní smlouvy tak, aby byla výhodná pro obě strany. Její přístup bych nejlépe vyjádřila slovy "stará se jako o vlastní".
Olga Okáčová 3. 4. 2018
Dobrý den,chtěla bych touto cestou poděkovat RK BRAVIS a to především p.Evě Romportlové,za její profesionální,velmi osobní přístup a milé a rychlé jednání.Díky ní máme byt vždy pronajatý,děkuji a moc doporučuji.
Sylva Zástěrová 31. 3. 2018
Dobrý den, jsem velmi spokojená s Bc. Evou Romportlovou, velice sympatická makléřka, velmi rychle pracuje a vždy dává brzy informace. Děkuji za zařízení brzkého pronájmu mého bytu. Zástěrová
Karla Trusková 27. 2. 2018
S kanceláří Bravis spolupracujeme opakovaně, děkuji paní Romportlové za profesionální služby, rychlé jednání a přípravu dokumentů. Oceňuji domluvu s budoucím nájemníkem v angličtině.
Ivo Přibyl 27. 2. 2018
S paní Evou Romportlovou dlouhodobě spolupracuji a to vždy k mé naprosté spokojenosti je velice ochotná a má stoprocentní profesionální přístup. Budu s ní rád dál spolupracovat.
Marie Vaňáčková 16. 12. 2017
Velice ráda přidávám kladné hodnocení paní Bc. Evě Romportlové. V minulosti jsem poznala celou řadu realitních makléřů z různých realitních kanceláří, ale Ti nesahají paní makléřce ani pokotníky. Vstřícnost, rychlost, organizace, perfekcionalismus, to je pro ni samozřejmostí. Je vidět, že ji práce baví a naplňuje. RK Bravis by měla také pracovníky hýčkat a zvlášť ocenit, poněvadž jsem se s takovou profesionalitou a zároveň lidskostí ještě nesetkala. Děkuji ještě jednou. V budoucnu budu využívat jen Vaše služby. Samozřejmost je doporučení v okruhu svých známých.
David Slánský 14. 12. 2017
S RK BRAVIS velmi úspěšně spolupracuji již nekolik let. S přístupem, profesionalitou, jakožto i velmi milým a příjemným vystupováním paní Romportlové jsem vždy byl a jsem velmi spokojen. U bytu bylo zrealizováno vždy hned několik prohlídek, měl jsem tudíž na výběr z několika potencionálních nájemců a byt byl vždy velmi brzy pronajatý. Děkuji tímto paní Romportlové i celé RK BRAVIS.
Lucie Rejdova 5. 12. 2017
Rada bych chtěla poděkovat pani Evě Romportlové za profesionální zastoupení při pronájmu bytu, byl pronajatý ihned po ukončení předchozího pronájmu zcela bez komplikací. Vždy byla ochotná s čímkoliv pomoci či poradit. Do budoucna určitě služeb rada opět využiji. Pani Romportlovou mohu jen doporučit, děkuji.
Alena Staňková 5. 12. 2017
Se zastoupením paní Romportlové jsem byla maximálně spokojena. Vyřídila za mne vše potřebné a pronájem hladce navazoval. Podepsala jsem pouze smlouvy. Takto si představuji práci profesionála.
Přidat referenci